У Луцькій громаді тривають дорожні ремонті роботи на декількох вулицях.

Про це повідомляє Луцька міськрада.

Вулиця Журавлина, а також проїзд між вулицями Черчицька та Новочерчицька в селі Зміїнець — з новим асфальтом. Ремонтні роботи тут завершили нещодавно, тому дороги в ідеальному стані. На їх облаштування з міського бюджету спрямували понад 2 мільйони гривень. Роботи виконали спеціалісти ТзОВ «Луцька ДПМК».

Також відремонтовано дороги у селі Кульчин. На вулицях Космонавтів та Вишневій — нове дорожнє покриття. Тим часом у селі Небіжка роботи ще тривають. Тут облаштовують асфальтне покриття на вулицях Котляревського та Новій. Також важка дорожня техніка ретельно готує поверхню дороги до майбутнього облаштування на вулиці Центральній у селі Антонівка.

«Не дивлячись на дуже складний час, на повномасштабне вторгнення, війну, намагаємось підтримувати господарства нашої громади та нашого міста в належному стані. На жаль, маємо багато вулиць, де взагалі відсутнє будь-яке покриття. Болото, люди не можуть доїхати та дійти додому. Намагаємось ремонтувати ті вулиці, які в найгіршому стані, там, де є ініціатива від мешканців, де люди збирають підписи та звертаються, надсилають звернення, - розповів міський голова Луцька Ігор Поліщук. - Цього року заплановано відремонтувати близько тридцяти вулиць. Десь роботи вже вдалось завершити, десь ще вони тривають. Як для нинішньої ситуації, вважаю, що це гарний результат. Звичайно, хочеться зробити більше, але маємо розуміти, що велику суму коштів мусимо виділяти для підтримки наших військових. Сподіваємось, що після нашої перемоги зробимо набагато більше доріг».

Також міський голова розповів, що на усі виконані дорожні роботи є гарантійні зобов’язання від підрядників:

«На даний момент немає зауважень щодо якості. Думаю, що все буде добре. В будь-якому випадку, навіть якщо й будуть якісь недоліки, за гарантійними умовами вони будуть виправлені».