Останнім часом, на щастя, кількість російських масованих ракетних атак знизилась. День Незалежності України минув без ударів, проте чи не означає це, що росія береже ракети на осінь та зиму, щоб як торік тероризувати українців?  

Про те, чого можна очікувати від росіян взимку, чи можна атакувати виробництва ракет в росії, які запаси далекобійних ракет є в окупантів, як російська авіація готується до нової масованої атаки та чи захистять їх автомобільні покришки, якими вони прикривають свої бомбардувальники, в прямому етері ГІТу розповів журналіст, експерт Defense Express Іван Киричевський.

«Я думаю, те що там не відбулося щось зі сторони окупантів на День Незалежності України - це скоріше досягнення невідомих дроноводів, які дуже успішно посадили дрон-камікадзе на бомбардувальники Ту–22М3 на аеродромі в росії і воно гарно запалало. Тим більше вони загорілись не просто так, а тому що ці бомбардувальники явно стояли заправленими та з спорядженими ракетами готовими до вильоту, відповідно вони чекали команди. А тут замість команди невідомі дроноводи передали «привіт». Саме тому атаки не відбулося, а не тому що росіяни економлять ракети. Їм нема приводу економити ракети адже вони радикально збільшили темпи виготовлення ракет. Тобто росіяни зможуть підтримувати темпи атак, як минулої зими: один масований ракетний обстріл або з більшою частотою, але меншою масою залпу.»

Дивіться деталі у ВІДЕО.