У Нововолинську військовозобовʼязаний чоловік вдарив ножем у живіт працівника Володимир-Волинського РТЦК та СП Олександра. Наразі військовий перебуває у реанімації.

У четвер, 21 березня, у Нововолинську Волинської області чоловік напав на представників ТЦК та СП, які прийшли до нього додому задля уточнення обставин неприбуття за повісткою, повідомили в пресслужбі Волинського обласного ТЦК.

Два військовослужбовці Володимир-Волинського РТЦК та СП прийшли до військовозобовʼязаного чоловіка за адресою проживання для того, аби уточнити обставини неприбуття за бойовою повісткою. Проте чоловік напав на співробітника військкомату Олександра. Громадянин вибіг із квартири та завдав Олександру два удари за допомогою ножа, один із них був заблокований, проте другий влучив в область черевної порожнини.

«Військовий з попереднім діагнозом: «різана рана передньої стінки живота, проникаюча» доставлений в операційне відділення КНП «Нововолинська ЦМЛ» для надання медичної допомоги», — йдеться у повідомленні.

Натомість працівники Нацполіції проводять слідчо-оперативні дії. Відомості внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 121 ККУ.

У пресслужбі ТЦК зауважили, що військовослужбовці ТЦК та СП Волинської області при проведенні заходів мобілізаційної підготовки й призову діють у межах чинного законодавства, зокрема керуються законами України «Про військовий обов’язок і військову службу», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію». 

Фото: Армія Інформ/Ілюстративна світлина представників ТЦК та СП