9 квітня, в Луцькому районому ТЦК відбулося посмертне нагородження Ігоря Столярука знаком народної пошани – орденом «За мужність і відвагу» та орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Про це повідомили у Боратинській громаді.

Нагороди передали родині загиблого воїна – вдові Анжелі та сину Артему, якому, до слова, того ж дня виповнилося 9 років. Хлопчик, що так схожий на тата зовні і характером, народився, коли батько-герой боронив місто Артемівськ (Бахмут). На захист України Ігор Столярук став ще у 2014 році, коли російські окупанти вперше переступили український кордон.

7 серпня 2022 року війна обірвала життя воїна, жителя села Гірка Полонка, Ігора Столярука. Молодший сержант проходив службу у складі 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, загинув на Донеччині в результаті ворожого обстрілу, прикривши собою двох побратимів.

«В пам'яті родини, побратимів та земляків Ігор Столярук залишився життєрадісним, щирим, мужнім та природженим воїном. Життєвий шлях 39-річного захисника, чоловіка, батька, сина обірвався, проте історія його подвигу та слави буде вічною», — зазначають у дописі.

Вічна пам’ять полеглому Герою!

Фото: фейсбук-сторінка Боратинської громади