У бою з окупантами героїчно загинув захисник із села Мельники-Річицькі Ковельського району Віктор Середюк.

Трагічну новину повідомила на своїй фейсбук-сторінці сестра загиблого Мирослава Бевз.

«Країна має знати своїх Героїв в лице і поіменно. На війні, виконуючи бойове завдання, героїчно загинув захисник Середюк Віктор. Залишилася без чоловічої опори і підтримки, прекрасна і чуйна дружина Наталочка і четверо діток. Непоправима втрата, сильний біль і розпач. Спочивай дорогий братику в мирі і спокої. Вічна пам’ять, низький уклін, щирі співчуття рідним. Ти назавжди в наших серцях!», - написала родичка. 

Про те, яким був Герой на своїй сторінці у фейсбуці розповіла вчителька Ніна Самарчук.

Жінка пише, що Віктор Середюк разом зі своїми тринадцятьма земляками став до Збройних Сил України 16 березня 2022 року.

«Їх ніхто не вмовляв, не примушував захищати Україну і майбутнє своїх дітей, не ловив на вулицях, на задвірках садиб чи під час перетину кордону, вони не мали страху зустріти ТЦК на своєму шляху. Вони відчайдушно, вірно і гордо стали на захист свого народу від жорстокого ворога. У кожного з чотирнадцяти своя історія на війні», - пише пані Ніна.

Попри втрати побратимів відданий військовій присязі на вірність українському народу Віктор Середюк продовжував мужньо виконував військовий обов'язок.

«Він не зламався. Він не втомився. Він не здався. До самісінького кінця гідно проніс честь чоловіка-воїна. Тільки які ж слова знайти, щоб втішити материнську тугу, навіки розбите серце коханої дружини, висушити гарячі сльози дітей, що втратили доброго, мужнього і сильного тата? Низький уклін вам, дорогенькі. Глибокі співчуття вашому довічному горю, вашій безмежній скорботі за Сином-Героєм, Чоловіком-Героєм, Батьком-Героєм», - додає жінка.

Редакція ГІТу висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна. Вічна та світла пам'ять Герою!

Фото: фейсбук/Мирослави Бевз