Протягом вихідних волинські патрульні виявили та задокументували 13 фактів керування транспортними засобами водіями з ознаками сп’яніння. 

Про це повідомляє пресслужба поліції у Волинській області. 

Коротко про декількох з них:

Під час вимірювання швидкості у Луцьку інспектори зупинили авто марки Volkswagen Transporter, який рухався з перевищення швидкості в населеному пункті. В ході спілкування із водієм, поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Драгер показав 2,18 проміле.

Ще одного нетверезого керманича зупинили за порушення ПДР. Він рухався автомобілем марки Fiat Doblo, а також перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Результат —0,53 проміле.

Також у Луцьку патрульні помітили легковик марки Audi, який порушив правила дорожнього руху. Його зупинили та під час спілкування у керманича поліцейські помітили ще й ознаки сп’яніння. Чоловік пройшов освідування у медичному закладі. Результат — 0, 35 проміле.

У Ковелі інспектори зупинили автомобіль марки ВАЗ, який порушив правила дорожнього руху. Під час спілкування із 50-річним водієм у нього помітили ознаки сп’яніння. Чоловік пройшов освідування на місці зупинки, результат — 2, 09 проміле.

На усіх порушників склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП.

Закликають керманичів не нехтувати правилами дорожнього руху, бути відповідальними водіями, аби дорожній рух був безпечним для всіх громадян.