Майже пів сотні дітей військовослужбовців Волинського прикордонного загону впродовж десяти днів відпочивали та покращували ментальне здоров’я в інтеграційному центрі на Любомльщині.

Програма табору була насичена різноманітними активностями, майстер - класами, квестами тощо. Значна увага була приділена психологічному відновленню за допомогою арт-терапії й спілкування з психологами, робота яких інтегрована у загальний настрій таборових заходів, допомагала хлопцям і дівчатам вивільнити емоції та свої страхи, - йдеться на фейсбук-сторінці Волинського прикордонного загону.

Дітям дуже сподобалося перебування у таборі. Вони знайшли нових друзів, а вихователі та наставники, які працювали з молоддю упродовж цього часу, стали для них кумирами.

«Вдячні команді соціального проєкту For Kids UA Благодійного фонду «Сучасна Україна» й Громадській організації «ПЯТЕРНЯ», яку очолює художниця та арт-терапевтка Тетяна Мялковська, і усім, хто долучився, за організований чудовий відпочинок для наших дітей. Їхні щасливі посмішки та гарний настрій вкрай важливі для нас, особливо в умовах сьогодення», - йдеться у дописі.