У партнерстві з польськими колегами з Варшавського медичного університету та Служби медичного авіаційного порятунку Польщі у Варшаві розпочалися навчання медичних працівниць обласних центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. 

Про це повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. 

В навчанні беруть участь лікарі з медицини невідкладних станів КП «ВОЦЕМДМК» Букало М.Я., Волошина Т.М., Проць Х.П., Гурняк Х.Я., фельдшер медицини невідкладних станів КП «ВОЦЕМДМК» Смаль С.В.

Навчання проводиться у межах програми освітніх проектів з питань психологічної підтримки медичних працівників та профілактики психоемоційного вигоряння персоналу, зокрема медичних працівників служби екстреної медичної допомоги, в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я, яка ініційована першою леді України Оленою Зеленською.

Мета цієї програми: проведення тренінгів для жінок- працівниць центрів екстреної медичної допомоги з питань безпеки при наданні екстреної медичної допомоги; посилення практичних навиків з питань серцево-легеневої реанімації; додаткові знання з основ психологічної підтримки і відновлення медичного персоналу.

Фото Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.