Відомий волонтер з Волині Павло Цапюк втратив батька.

Про це повідомляє ІА Конкурент з посиланням на брат волонтера Василя Цапюка.

«Щойно помер мій тато… Він був найліпшим батьком в світі! Він навчив мене не словами, а діями - що таке є справжня батьківська любов. Дякую тобі рідненький за все! Ти дав мені життя і розуміння, яким батьком маю бути я!!!!! Всіми своїми вміннями я завдячую тобі!!! Все, що ми робим з братухою – це твоя заслуга!!! Царство тобі Небесне і Вічний Спокій таточку!!!! Ти казав мені колись в лікарні через сон, шоб я не сильно плакав за тобою, а я реву і не можу спинитися….», – зазначив він.

Також він подякував усім за підтримку.

«Просте людське, щире слово, дійсно може розрадити…», – повідомив Василь.

Та додав, що поховання відбудеться завтра о 11:30-12:00 в с.Забороль. Попрощатись можна буде з 10:30 в Церкві «Собор пресвятої Богородиці» – напроти цвинтаря.

«Тато на тлі калини, яку сам посадив... Вона квітла завжди дуже рясно! Він був справжнім козаком і патріотом! Рвався на фронт, казав буде стріляти mozкаля з кулемета, але здоровʼячка, на жаль, не мав. Цвіт калини, як символ України, її краси та плодовитості рідної землі, нехай завжди розцвітає для майбутніх поколінь, нащадків-патріотів козацького роду!!!!», – написав він.