Мешканців Іваничівської громади та гостей запрошують долучитися до благодійного ярмарку на підтримку ЗСУ, який відбудеться 30-го червня о 14:00 на території Центру культури та дозвілля.

Благодійний захід організовують місцеві волонтерки Галина Дзеньків та Олександра Шептор зі своїми командами однодумців, а також Надія Рубан з «Іваничівськими господиньками». Ярмарок вирішили провести під час святкування Дня громади. Адже це хороша можливість поєднати корисне з приємним і зібрати більше коштів на допомогу ЗСУ, пише Буг.

Гостей ярмарку чекають різноманітні смаколики, авторські вироби та сувеніри ручної роботи.

Волонтерки нагадують, що війна триває, а військові в гарячих точках бойових дій продовжують ризикувати своїми життями та захищати країну й кожного з нас. І бійцям, як і раніше, необхідна допомога небайдужих. Тому організаторки запрошують усіх охочих до проведення й участі благодійного ярмарку. Вони наголошують:

“Не будьте байдужі й не залишайтесь осторонь, долучайтесь до ярмарку, адже йдеться про нашу боротьбу з ворогом і таку бажану Перемогу, здобути яку можна лише спільними зусиллями. Ви можете спекти і потім принести на продаж печиво, булочки чи якусь іншу випічку або страву, а також щось зроблене власноруч: вишивку, поробку, мило, сувеніри, іграшки, вироби з дерева чи лози. Або ж прийти і купити щось із представленого асортименту. У такий спосіб ви зробите свій цінний вклад в Перемогу над окупантами”.

Організатори переконані, що кожен донат наближає нас до Перемоги. Тож закликають прийти і підтримати ЗСУ. А заодно гарно провести час і відпочити.