Засновниця волинського видавництва "Сни старого дуба" Надія Ковальчук представить у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Романа Іваничука збірку віршів "Янголи ходять близько…".

Про це повідомила Львівська обласна бібліотека для юнацтва ім. Романа Іваничука.

9 червня у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва ім. Романа Іваничука поетка з Волині Надія Ковальчук запрезентує свою першу поетичну збірку "Янголи ходять близько…" в художньому оформленні відомої української художниці Ольги Гайдамаки. До збірки увійшли понад 80 віршів, чимало з яких було опубліковану у соцмережах.

Як розповіли у бібліотеці, Надія Ковальчук народилася у селі Піща на Волині. Після закінчення школи вступила на історичний факультет Волинського державного університету імені Лесі Українки. Заміжня, виховує трьох діток. З дитинства любила фантазувати і писати. У шкільні роки часто публікувала вірші у харківській газеті "Журавлик". У 2016 році створила дитяче видавництво "Сни старого дуба". Видала чотири книги: три авторських казки – "Краплинка", "Мій ангелик", "Білий кожушок" та "Біда навчить" Лесі Українки. А гостею події у Львові стане фіналістка голосу Країни, ведуча "Країна пісень" на UA:Суспільне Іванка Червінська