Боратинська громада отримала два нових автомобілі від партнерського муніципалітету Шпрендлінген-Генсінген (Німеччина). 

Про це повідомили на фейсбук-сторінці громади.

Нещодавно у місті Краків (Республіка Польща) відбулася зустріч між представниками Боратинської громади та представниками партнерського муніципалітету Шпрендлінген-Генсінген (Німеччина). Предметом якої стала передача німецькими партнерами Боратинській громаді двох новеньких транспортних засобів, а саме пасажирського мікроавтобуса та напівпасажирської бортової вантажівки.

«Висловлюємо щиру вдячність муніципалітету Шпрендлінген-Генсінген, зокрема бургомістру Манфреду Шереру та кожному, хто долучився до цієї передачі. Отримані транспортні засоби потужно підсилять Боратинську громаду у наданні якісних муніципальних послуг, саме так, як це уже робить раніше передана техніка. Дякуємо усім жителям нашої партнерської громади за стійку підтримку та небайдужість. Впевнений, що разом ми зможемо реалізувати ще немало проєктів, які принесуть значну взаємну користь. Бажаємо миру та процвітання», - подякував очільник Боратинської громади Сергій Яручик.

До слова, що раніше муніципалітет Шпрендлінген-Генсінген вже передавав Боратинській громаді вантажний мікроавтобус Citroen Jumper та міні-навантажувач Bobcat. Також німецька громада надала значні обсяги гуманітарної допомоги, а також інструменти, генератори та господарське приладдя для роботи комунальних служб.