За незаконний промисел наркоділку загрожує до дванадцяти років позбавлення волі.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції у Волинській області

У рамках реалізації оперативної інформації співробітники управління боротьби з наркозлочинністю затримали 21-річного зловмисника на одній із вулиць Львова. При собі він мав 30 закладок з, ймовірно, психотропною речовиною Альфа PVP.

Аби не втратити речові докази, поліцейські провели обшуки у помешканні наркоділка. Там виявили й вилучили 299 готових закладок з психотропами, загальною вагою майже 300 грамів. Окрім цього, після аналізу здобутої інформації правоохоронці встановили місцезнаходження ще 150 грамів заборонених речовин.

Усе скерували та дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС. Вартість вилучених психотропів за цінами «чорного» ринку становить понад 250 тисяч гривень.

«Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури йому оголосили про підозру. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу», — повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Фото: vl.npu.gov.ua.