Президент України Володимир Зеленський 30 липня зустрівся з представниками бізнесу Волинської області.

Говорили про реалізацію економічної платформи “Зроблено в Україні”. Та перш за все, подякував присутнім за підтримку української економіки, - повідомили на сайті Волинської ОВА.

«Хочу подякувати за робочі місця, за те, що ви в Україні, за те, що підтримуєте українську економіку, що є справжніми платниками податків. Це дуже важливо для держави, щоб вона жила та розвивалась», – сказав Президент України.


Своєю чергою волинські підприємці мали змогу поставити нагальні питання, які турбують бізнес та розповісти про свої досягнення і складнощі, які варто виправити. Серед присутніх: генеральний директор Modern-Expo Group Петро Пилипюк, гендиректор «СКФ Україна» Богдан Волчок, голова ради директорів ПрАТ «Едельвіка» Юрій Переходько

Читайте також: Зеленський приїхав на Волинь: що відомо

Також стало відомо, що цього року підприємці Волині зможуть отримати 1,6 млрд грн. Це грантові кошти, кредитні програми, компенсації за вітчизняну сільгосптехніку та понад 20 млн грн субвенції на купівлю шкільних автобусів, які виробляються в регіоні.

Як відзначила перша віцепремʼєр-міністерка-міністерка економіки Юлія Свириденко підтримувати вітчизняного виробника – питання нашої безпеки. Адже до 40% від купівлі українських товарів повертається назад українцям у вигляді зарплат, податків і зборів. Й саме завдяки бізнесу ми маємо ресурс підтримувати наш сектор безпеки і оборони. 

Читайте також: Зеленський відвідав підприємство легкої промисловості на Волині