З 8 по 16 лютого 2025 року у Вістлері та Ванкувері (Канада) відбудуться перші в історії зимові гібридні Ігри Нескорених. Міністерство у справах ветеранів України оприлюднило склад команди, що візьме участь в одних із найбільших міжнародних змагань серед ветеранів і військовослужбовців, які зазнали травм і поранень. Серед них – троє волинян.

Про це 5 липня повідомив очільник Волинської ОВА Юрій Погуляйко

Гордієвич Сергій з Нововолинська – старший солдат ЗСУ, ветеран. Отримав поранення у травні 2022 року під час наступу батальйону на Харківщині внаслідок ворожого мінометного обстрілу та РСЗВ «Град».

У мотиваційному листі вказав: «Для мене буде великою честю представляти себе, своїх побратимів та нашу збірну на Іграх Нескорених».

Копелюк Костянтин, молодший сержант ЗСУ, військовослужбовець. Отримав поранення у червні поблизу Берестове, Донецької області внаслідок артилерійського обстрілу та липні 2022 року внаслідок артилерійського обстрілу в районі Яколівки, Бахмутського району Донецької області.

Сенченко Алла з Луцька – солдат ЗСУ, військовослужбовець. У травні 2022 року отримала поранення під час виконання бойового завдання в Лимані, Донецької області, після чого потрапила в полон.

«Я маю брати участь в Іграх Нескорених. Я вистояла і вижила у полоні довгі 8 місяців і 11 днів», написала Алла у мотиваційному листі на участь в «Іграх».