У середу, 31 липня, в селі Павловичі Затурцівської громади відбудеться урочисте відкриття памʼятної меморіальної дошки на честь випускника школи Володимира Шишка.

Про це повідомили у Волинському обласному ТЦК та СП.

Шишко Володимир народився 23 серпня 1965 року у селі Журавець Локачинського району. Пізніше з батьками переїхав у село Війниця, де проживав тривалий час. Брав участь у бойових діях у ході російсько-української війни з 2017 року. Він пішов на контрактну службу в 39 зенітно–ракетний полк, де був на посаді сержанта матеріального забезпечення. Брав участь в АТО, а згодом і ООС у Луганській області. У 2020 році був демобілізований за станом здоров’я, отримав групу інвалідності.

«Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну 24 лютого 2022 року Володимир повернувся до лав ЗСУ. Служив у складі 14 окремої механізованої бригади. Брав участь у боях в Житомирській, Київській, Харківській, Миколаївській, Донецькій областях», - йдеться у дописі.

25 березня 2022 року в результаті авіаобстрілу, біля населеного пункту Снігурівка Миколаївської області отримав травму голови. Після лікування продовжив службу біля Соледару. Після погіршення стану здоров’я був переведений у розташування бригади. А пізніше наказом оперативного командування «Захід» був переведений до Першого відділу Володимир-Волинського територіального центру комплектування та соціальної політики.

Помер 18 березня 2024 року в результаті важкої хвороби.