На фестивалі «Світязь Фест» гвардієць Андрій зробив своїй коханій пропозицію руки та серця.

Історію кохання військового та його дівчини переповіли на фейсбук-сторінці військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

Під час великого благодійного фестивалю «Світязь Фест», що відбувся наприкінці липня під знаковим гаслом «Земля вільних людей», гвардієць волинського підрозділу Національної гвардії України Андрій скористався нагодою, щоб здійснити свою мрію - освідчитися своїй коханій дівчині.

Останній день фестивалю став для Андрія особливим, адже це був перший день його відпустки. Він вирішив зробити пропозицію руки та серця прямо на сцені перед численною публікою.

Під час перерви між виступами, виконавець авторських пісень Роман Скорпіон запросив Андрія на сцену. Взявши мікрофон, гвардієць звернувся до своєї подруги Лілі, що стояла у глядацькому натовпі, запросивши її до себе на сцену.

Андрій зворушливо освідчився Лілі у коханні, викликавши бурхливі оплески та захоплені вигуки глядачів. Дівчина не стримувала сліз радості та згодом прийняла пропозицію. Пара обійнялася під бурхливі аплодисменти, а Андрій вигукнув: «Вона сказала так!»