У Шацьку на Волині відбувся 38-й всеукраїнський меморіал з веслування на байдарках на який з’їхалися понад 200 спортсменів.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці обласної ради.

Галина Зуб – майстер спорту, неодноразова призерка Спартакіади України, переможниця інших важливих республіканських та міжнародних стартів. веслувальницю тричі обирали найкращою спортсменкою Волині. 27 вересня 1983 року на навчально-тренувальному зборі її життя трагічно обірвалося. Відтоді змагання з веслування почали проводити у пам’ять про славну землячку. 

Цього року до спортивних змагань долучилося більш як 200 спортсменів та спортсменок. Серед учасників — команди з Полтави, Добротвора, Луцька ("Олімп"), Ковеля (ДЮСШ "Олімп", "Колос", імені Євгена Кондратовича), Шацька, Львова, Івано-Франківська, Житомира, Вінниці, Одеси й Рівного.

Григорій Недопад подякував веслувальникам за активність та побажав їм результативних фінішів. 

«Те, що ці змагання відбуваються уже 38 раз поспіль, і те, що спортсменів на них стає все більше, мене щиро тішить. Вірю, що Волинський край мотивує вас до звершень», – звернувся до учасників змагань голова Волиньради.

Крім того, він привітав спортсменів та колектив з ювілеєм Шацької дитячо-юнацької спортивної школи. Нині цей заклад відзначає своє 55-ти річчя від дати заснування

Фото: Волинська обласна рада.