У Нововолинську вдруге відбулися змагання для малюків під назвою "Забіг у повзунках". Найстаршим учасникам було по 14 місяців.

Про це повідомляє Нововолинська міська рада.

"У неділю, 11 серпня, напередодні Дня молоді на "стометрівці" пройшли вже традиційні змагання "Забіг у повзунках". У них взяли участь 18 хлопчиків і дівчаток, віком від 8 до 14 місяців", – повідомляють на сторінці міськради.

Завданням учасників було подолати 4-метрову дистанцію повзком якнайшвидше. Батьки та рідні могли підбадьорювати діток, показувати їм улюблені іграшки, але не торкатися учасників.

Переможцями цьогорічного змагання стали Давид Олейников та Єсенія Усова. Вони проповзли дистанцію швидше за інших малюків.

"18 малюків сьогодні позмагалися у спритності. Скільки емоцій, радісних посмішок вирувало під час забігу. Тішить, що цей захід уже став справжнім сімейним святом, куди приходять цілими родинами вболівати за своїх наймолодших чемпіонів", - заявив міський голова Нововолинська Борис Карпус.

Переможці "Забігу у повзунках" отримали головні призи від спонсора дитячі велосипеди. Всі інші учасники отримали іграшки, солодощі та дипломи.