У неділю, 11 серпня, з відпочинку повернулися діти Героїв-захисників, які віддали життя, захищаючи Україну.

Впродовж двох тижнів хлопці та дівчата насолоджувалися активним відпочинком у літньому таборі в місті Торгау, Саксонія, - йдеться на фейсбук-сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Діти мали можливість взяти участь у різноманітних пригодах, екскурсіях та майстер-класах. Вони відвідали визначні місця Берліна та Лейпцига, побували в музеях і навіть спробували себе у скелелазінні. Організатори подбали про насичену програму, яка включала спортивні та творчі заходи. 

Анна Веремій, одна з учасниць поїздки, поділилася своїми враженнями:

"Мені дуже сподобалася поїздка. Все було круто. Побувала в багатьох цікавих місцях, побачила Берлінську стіну, замок. Познайомилася з гарними людьми, знайшла нових друзів. Отримала класні враження та гарні емоції".

Щасливі та сповнені позитивних емоцій діти повернулися додому, де їх з нетерпінням чекали рідні та близькі.

Поїздка відбулася в рамках спільного українсько-німецького проєкту «Сильні разом – канікули для дітей з України в Саксонії», організованого благодійним фондом «Eine Welt Leipzig» за підтримки Луцької РВА, профінансованого Siemens Caring Hands e.V. та особистими пожертвами співробітників Siemens AG Deutschland.