11 серпня в селі Цегів Мар'янівської громади відбувся благодійно-мистецький захід, на якому зібрали 22 408 гривень для підтримки Збройних сил України.

Про це повідомили на офіційному сайті громади.

Захід, організований КЗ «Центр надання культурних послуг Мар’янівської селищної ради» та молодіжним ансамблем «Світанок», був присвячений воїнам, які боронять Україну від російського агресора. Учасники – молодь, діти та дорослі – хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих військовослужбовців ЗСУ та мирних жителів.

Мар’янівський селищний голова Олег Басалик виступив із промовою, підкресливши важливість єдності та підтримки українських захисників. На заході звучали пісні про Незалежну Україну та її незламних героїв.

Після концертної програми відбувся благодійний ярмарок, де гості могли придбати домашні смаколики, а діти – поласувати солодкою ватою та взяти участь у лотереї.

Зібрані кошти були передані на придбання приладу нічного бачення для воїна Олександра Панасюка. Організатори висловили щиру подяку всім, хто долучився до заходу, і підтримав українських військових.