У клінічній лікарні Медичного об’єднання Луцької міської територіальної громади після ремонту запрацювало оновлене відділення фізіотерапії.

Протягом року тут проходять лікування понад 13 тисяч пацієнтів, - йдеться на сайті Луцької міської ради. 

За словами генерального директора лікарні Лариси Духневич, відділення спеціалізується на лікуванні, профілактиці та реабілітації за допомогою фізичних методів. Це включає апаратну фізіотерапію, світлолікування, магніто-лазеротерапію та лікувальний масаж. Оновлені кабінети та коридори забезпечують пацієнтам значно комфортніші умови для процедур, що позитивно впливає на ефективність лікування.

Луцький міський голова Ігор Поліщук відвідав відділення та відзначив, що ремонт було здійснено за рахунок залучених коштів без використання міського бюджету. Він підкреслив важливість таких оновлень для покращення умов лікування та роботи медичного персоналу.

Окрім ремонту відділення фізіотерапії, в лікарні також було облаштовано кабінет планової госпіталізації і зону очікування для пацієнтів, що дозволить розвантажити відділення екстреної допомоги та забезпечити зручне планування стаціонарного лікування.