У прикордонних підрозділах Волинського загону – чергове поповнення. Ще вісімнадцять військовослужбовців, які обрали престижну професію прикордонника, приєдналися до лав Держприкордонслужби.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Сьогодні, 21 серпня, новобранці урочисто присягнули на вірність Українському народові. Промовивши текст військової присяги, вони пообіцяли захищати суверенітет, територіальну цілісність та недоторканність України.

Серед новобранців — 27-річний Юрій з Нововолинська. Він за фахом кухар, проте після початку повномасштабного вторгнення взяв до рук зброю та два роки служив у добровольчому формуванні. Тепер Юрій доєднався до прикордонників і готовий обороняти рубежі рідної країни.

"Для мене це важливий день. Охороняти кордони своєї держави – почесна справа. Я обрав Держприкордонслужбу, бо знаю, що є можливість пройти вишкіл як у вітчизняних навчальних центрах, так і за кордоном. Це мій внесок у Перемогу України", — поділився Юрій.

Прикордонники закликають охочих приєднуватися до їхнього колективу. Щодо прийому на службу можна звертатися за телефоном: +380 96 905 1301 (у робочі дні з 08:00 до 17:00) або за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6.