Сьогодні, 23 серпня, з нагоди Дня Державного Прапора, біля приміщення міської ради відбулось урочисте підняття синьо-жовтого стяга.

Про це повідомили на сайті Луцької міськради.

«Державний Прапор України — це символ єдності, незламності, сили та незалежності. Символ вільної країни! Ми вшановуємо пам’ять попередніх поколінь, які боролися за Українську державність. Завдяки їхній боротьбі жовто-блакитний прапор став головним державним символом і його знають у всьому світі. Сьогодні з нашим прапором військові захищають рідну землю, йдуть в бій і перемагають», — зазначив міський голова Ігор Поліщук.

Він висловив слова вдячності усім захисникам та захисницям, завдяки яким в нашій громаді та багатьох інших триває відносно мирне життя, за те, що ми можемо жити, навчатися та працювати.

«Особлива вдячність військовим, які воюють, за те, щоб наш Державний Прапор повернувся в усі окуповані міста та села! Схиляємо голови та пам'ятаємо Героїв, які повернувся додому «на щиті», віддавши своє життя за Україну та наш прапор. Дякую кожному жителю громади, які допомагають Збройним Силам України, роблячи свій внесок у нашу Перемогу. Міцного здоров'я, злагоди та впевненості у нашій Перемозі. Нехай Господь благословить та збереже український народ та нашу Україну», — звернуся до присутніх міський голова Ігор Поліщук.

Фото: lutskrada.