Сьогодні, 23 серпня, начальник Головного управління ДСНС України у Волинській області Мирослав Дем’янчук вручив грамоти та подяки співробітникам Служби порятунку Волині.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці ГУ ДСНС України у Волинській області.

Нагрудним знаком ДСНС України у Волинській області «За відвагу в надзвичайній ситуації був нагороджений бульдозерист-екскаваторник інженерного відділення групи спеціальних робіт аварійно-рятувальної частини Олександр Соколов, який виконував завдання за призначенням під час ротацій на Харківщині.

Водію-саперу Сергію Воронці, який працює над розмінуванням і на рідній Волині, і під час відряджень на Схід України, начальник Головного управління вручив Почесну грамоту ДСНС України, а Тарасу Щербатюку, начальнику відділу пожежної безпеки, і Тарасу Обачу, начальнику відділення піротехнічних робіт, який працював на Чернігівщині, — Почесні грамоти Волинської обласної військової адміністрації.

Почесні грамоти Волинської обласної ради вручені Кирилу Яблокову, головному фахівцю відділу організації реагування на надзвичайні ситуації та гуманітарного розмінування, та Віктору Морозу, старшому водію-саперу, а також фахівцю відділення персоналу та соціально-гуманітарної роботи Тетяні Козлюк.

Подяки голови Волинської обласної ради — водолазу Назару Молочію та водію-оператору відділення радіаційної та хімічної розвідки Олександру Рудницькому.

Крім того, 15 серпня наказом начальника ГУ ДСНС в області присвоєне звання «лейтенант служби цивільного захисту» начальнику відділення спеціальної та санітарної обробки групи радіаційного, хімічного та біологічного захисту Максиму Боярчуку. Мирослав Дем'янчук вручив йому погони чергового спеціального звання.

Фото: Головне управління ДСНС України у Волинській області.