У Камінь-Каширській громаді триває трагічна низка утрат. Військовослужбовці гинуть не тільки на полі бою, але й через проблеми зі здоров'ям, спричинені війною.

Про бійців, які померли пише газета Полісся.

17 серпня 2024 року покинув цей світ житель села Полиця Василь Степанович Тищук (1970–2024), який страждав від серцевої хвороби. Колишній боєць 115 бригади ЗСУ, Василь Степанович пройшов важкі випробування на сході України, переніс поранення, що позначилося на його здоров'ї.

Проблеми зі слухом, травма ноги та невиліковна любов до рідної землі виснажили його серце.В день перед черговим етапом лікування воно не витримало пережитих стресів і зупинилося.

Громада Каменя-Каширського сумує за героєм, який до кінця залишався патріотом та борцем за волю України. 

18 серпня 2024 року відійшов у вічність Руслан Юрійович Матвійчук (1981–2024), житель Каменя-Каширського. Воїн понад півтора року служив у лавах 14 ОМБр на передовій, де отримав поранення та контузію.

Після тривалого лікування, зокрема операції на грижу, він, на жаль, не зміг відновити своє психічне здоров'я. ПТСР, який став супутником війни, не дав Руслану повернутися до звичного життя. Його здоров'я, зруйноване війною, виявилося непоправним. Громада висловлює йому глибоку вдячність і шану за жертву заради України. 

Царство Небесне захисникам.