Протягом серпня-вересня 2024 року ГО «Лабораторія змін» спільно з Волинським академічним обласним театром ляльок реалізовує проєкт за підтримки Українського культурного фонду «Імерсивна вистава «ЗОРЯНІ КОЛИСКОВІ» для дітей молодшого дошкільного віку».

Про це пише ІА Волинські новини.

Проєкт полягає у створенні та показі імерсивної вистави на основі українських народних колискових та художньої творчості Марії Примаченко з використанням новітніх методик розвитку сенсорних та творчих здібностей для дітей раннього віку задля пробудження інтересу до духовної, культурної спадщини українського народу, її збереження та популяризація, а також покращення психоемоційного стану дітей та дорослих.

Впродовж проєкту команда дослідить колискові пісні та традиції заколихування різних регіонів України. Це передбачає роботу з архівними записами та бібліотечними матеріалами для пошуку забутих колискових пісень та традицій заколихування Волині та інших регіонів України.

До створення імерсивної вистави «Зоряні колискові» для дітей раннього віку (1-3 роки) залучаються спеціалісти з сенсорної інтеграції та Орф-підходу.

Прем’єра вистави запланована на вересень місяць, тож слідкуйте за анонсами на сторінках ГО «Лабораторія змін» та Волинського академічного обласного театру ляльок.

Головне фото: volynnews.