У Камінь-Каширському районному ТЦК та СП чоловік потрапив до лікарні після того, як у нього почалися судомні напади епілепсії під час оновлення даних. 

Про це повідомили у Волинському обласному ТЦК та СП.

Випадок стався у Камінь-Каширському районному Територіальному центрі комплектування і соцпідтримки (ТЦК та СП). За інформацією військових, під час оновлення даних у чоловіка почалися судомні напади епілепсії. Відтак працівники ТЦК викликали швидку. Чоловіка госпіталізували.

 

Як повідомили у ТЦК, 4 серпня під час заходів з оповіщенням громадян військові зупинили 44-річного жителя Камінь-Каширського. Оскільки чоловік не мав при собі військово-облікових документів, його відвезли до районного ТЦК для оновлення даних.

"Під час перевірки пан К. перебував у стані, що вказував на можливі проблеми зі здоров’ям, що підтверджуються відповідними медичними документами та виписками, які свідчать про наявність алкогольної залежності", – йдеться у повідомленні.

Коли чоловікові стало зле – викликали швидку.

"Військовослужбовці ТЦК оперативно викликали швидку медичну допомогу, коли у пана К. почалися судомні напади епілепсії на території Камінь-Каширського РТЦК та СП", – наголосили у ТЦК.

Медики госпіталізували чоловіка для надання невідкладної допомоги.

"Однак пацієнтів з алкозалежністю можуть лікувати лише у наркодиспансері, куди й відвезла його швидка", – кажуть військові.

У Терцентрі також оприлюднили висновок лікарів.