На території Волинської області за минулу добу сталося три дорожньо-транспортні пригоди, в яких постраждали люди. ДТП трапилися у Луцькому та Камінь-Каширському районах.

У селі Залізниця Камінь-Каширського району 32-річний водій Volkswagen не надав перевагу у русі мотоциклу Spark. Внаслідок зіткнення 16-річний мотоцикліст, місцевий мешканець, отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до лікарні. 

В селі Городище близько 14:00 сталося зіткнення трьох автомобілів - Skoda, Peugeot та Opel. У результаті аварії травмувався 77-річний пасажир одного з транспортних засобів, житель Луцького району. 

У Луцьку близько 18:00 зіткнулися BMW та Skoda. Водії обох автомобілів, 23-річний лучанин та 28-річний житель Луцького району, не постраждали. Однак 30-річний пасажир автомобіля Skoda отримав травми і був ушпиталений. 

На місцях подій працювали слідчі поліції. За всіма фактами внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 286 Кримінального кодексу України про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження. Під час досудового розслідування будуть встановлені всі обставини та причини автопригод.