Упродовж трьох тижнів на базі готельно-ресторанного комплексу «Наше місто» у Ковелі проходив навчально-тренувальний збір команди України з шашок серед осіб з ураженням опорно-рухового апарату, порушенням зору та слуху.

Збір організував Український центр з фізичної культури та спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт», - повідомили у Ковельській міськраді.

Спортсмени готувалися до чемпіонату світу, який відбудеться у кінці вересня в Туреччині. До складу команди входять титуловані шашкісти, які мають численні нагороди на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Тренер збірної Дмитро Мударісов, мешканець Бахмута, високо оцінив умови, створені для спортсменів у Ковелі. Він відзначив гостинність міста та подякував всім, хто підтримував команду, зокрема депутату міської ради Валерію Дружиновичу.

Секретар міської ради Оксана Багнова та в.о. начальника Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю "Інваспорт" Віктор Галан-Влащук побажали спортсменам успіху на світовій першості.

Ковельські митці організували для гостей концертну програму, яка додала позитивних вражень про місто над Турією.