З нагоди Дня фізичної культури і спорту, який в Україні відзначають у другу суботу вересня, у Луцьку вшанували кращих спортсменів, тренерів, вчителів фізичної культури. 

13 вересня міський голова Луцька Ігор Поліщук привітав спортивну спільноту громади у міському Палаці культури. 

Про це повідомили на сайті Луцькради.

“Хочу привітати вас із вашим професійним святом і подякувати за роботу. Подякувати тренерам за підготовку спортсменів, котрі прославляють наше місто, область, Україну на змаганнях різних рівнів. Подякувати спортсменам за їхні зусилля, надзвичайну дисциплінованість та витримку. Подякувати тим, хто займається масовим спортом і мотивує до занять спортом наших дітей. І, звичайно, вшанувати усіх наших спортсменів, які загинули, захищаючи Україну”, – сказав міський голова.

Із нагоди професійного свята він вручив Почесні грамоти та Подяки ряду вчителів фізкультури навчальних закладів громади, тренерам спортивних шкіл та керівникам спортивних комунальних закладів.

Спортсменам, які впродовж року досягнули найвагоміших успіхів, Ігор Поліщук вручив відзнаки та грошові сертифікати на суму від 4 до 35 тисяч гривень. Серед нагороджених – спортсмени громади, які гідно представили Україну на Олімпійських іграх у Парижі: Марія Сахарук, Олена Собчук, Ірина Климець, Марія Повх, Яна Беломоїна, Іван Банзерук, Данило Даниленко.

Фото: Луцька міська рада