11 вересня 51-річний житель села Ремель залишив свій автомобіль «Volkswagen Passat» біля АЗС у Рівненському районі. Повернувшись близько 17:30, він виявив, що легковик зник.

Про це повідомляє «Інформаційний потік Рівне».

Працівники карного розшуку швидко розпочали пошуки. Завдяки камерам відеоспостереження поліцейські відстежили маршрут автомобіля. Спочатку він рухався в напрямку Львова, але згодом був зафіксований на Волині. Рівненські та волинські оперативники звузили територію пошуків до межі Нововолинська та навколишніх сіл.

Під час обстеження території в селі Грибовиця правоохоронці зупинили автомобіль. Як з’ясувалося, до крадіжки причетний 32-річний місцевий житель, який побачив автомобіль без водія та незаконно заволодів ним. Він зізнався, що хотів залишити машину собі.

Наразі призначено експертизи, і вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Раніше він мав проблеми з правоохоронцями через адміністративні правопорушення. За скоєне йому загрожує обмеження або позбавлення волі від трьох до п’яти років.