З нагоди Дня фізичної культури і спорту у Камінь-Каширській громаді нагородили тих, хто живе і дихає спортом, хто виховує молодь та підтримує активний спосіб життя.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Камінь-Каширської громади.

Камінь-Каширська громада гучно славиться своїми спортсменами та їхніми досягненнями.

Справжні зірки фізичної культури та майстри своєї справи проживають тут і своїми рекордами та медалями вписують нові сторінки в історію українського спорту.

Міський голова Віктор Пась та в.о. начальника Управління гуманітарної політики Сергій Лукашук нагородили грамотами та подарунками найкращих спортсменів, тренерів та активістів, які зробили вагомий внесок у розвиток спорту на території громади.

«Завжди щиро тішимось успіхами своїх спортсменів. Особливо пишаємося нашими важкоатлетками, що гідно представляють громаду на змаганнях різних рівнів. Також радіємо результатам майстрів дартсу, які постійно виборюють призові місця, і активній участі громади в численних спортивних заходах. Велике значення для нас має і розвиток ветеранського футболу, що об’єднує покоління, сприяє здоровому способу життя та зберігає спортивний дух на роки», — підкреслив очільник громади.

Міський голова Віктор Пась подякував присутнім за наполегливу працю, яка сприяє зміцненню здоров’я та популяризації активного способу життя серед мешканців громади та побажав добра, миру, спортивного довголіття, перемог особистих та Перемоги однієї на всіх.

Фото: Камінь-Каширська громада.