Волонтерка з Волині Ірина Смірнова організувала серію майстер-класів з розпису футболок для дружин та дітей загиблих військових під час їхнього відпочинку в Болгарії.

Захід був проведений у рамках програми Всеукраїнської благодійної організації «Народний тил – реабілітація», - про цю ініціативу повідомила газета «Слово правди».

Протягом двох тижнів майже сотня родин мала можливість створювати ексклюзивні речі за власними ескізами. Це не лише дозволило їм розкрити свій творчий потенціал, але й допомогло знайти радість і підтримку в процесі. Окрім розпису футболок, Ірина провела майстер-класи з нейрографіки, які сприяли поліпшенню емоційного стану учасників. 

Насолоджуючись самим процесом, отримала феєрверк емоцій від результату та, найголовніше, побачила радість і посмішки на обличчях своїх підопічних. Майже сотня людей створила ексклюзивні речі за власними ескізами, — поділилася Ірина.

Волонтерка відзначила, що навіть ті, хто вважав, що не вміє малювати, розкрили свій потенціал і знайшли внутрішні ресурси для творчості. Створюючи розпис на футболках, джинсах та куртках, мами та діти продемонстрували свій смак і художні здібності. 

Окрім того, Ірина Смірнова як учасниця проєкту «Меценати для солдата», вкотре представляла унікальні мистецькі вироби, виготовлені у рамках проєкту «Нить продовження життя» на виставці в Ізраїлі «Хутір Незалежності». Традиційно, мета заходу була не лише продемонструвати відвідувачам вишивані вироби, прикраси з бісеру, оздоблені стрічками кошики, які виготовили дружини та матері Героїв, а й зібрати кошти на підтримку воїнів, які долають ворогів на фронті.