Роман Шишко з Ковеля, який з перших днів війни служить у Силах територіальної оборони, отримав від міської громади 3 FPV-дрони для свого підрозділу. 

Про це повідомили на сайті Ковельської міськради.

«Ковельчанин Роман Шишко з перших днів повномасштабного вторгнення пішов до війська в складі Сил територіальної оборони. Спочатку служив у 54-му Ковельському батальйоні 100-ї бригади ТРО, а згодом став заступником командира одного з батальйонів 127-ї Харківської бригади територіальної оборони. Він разом зі своїми побратимами пройшов «найгарячіші» напрямки цієї війни», - йдеться у дописі.

У четвер, 19 вересня, міський голова Ігор Чайка передав від громади для підрозділу, в якому служить ковельчанин, 3 FPV-дрони.

Зараз Роман перебуває у рідному місті. За його словами, звідси на передову він ніколи не повертається з порожніми руками. Ковельська громада неодноразово підтримувала підрозділ, тому від імені командування і особового складу він подякував за ефективну співпрацю.

“Спасибі ковельчанам, міській раді за внесок, який ви робите в Перемогу. Неважливо, якій бригаді ви допомагаєте, адже всі виконують бойові завдання, нищать ворога, захищають Україну», - зазначив він.

Також Роман Шишко з Ковеля доправить для свого підрозділу автомобіль, з яким йому допомогли Леонід і Тетяна Самчуки