У Луцьку на Варшавському ринку невідомі потруїли безпритульних котів.

Про це повідомляє телеканал «Конкурент TV».

За словами місцевої мешканки Ніни Абрам, тварини вже кілька років жили на ринку, і деякі люди, зокрема продавці, доглядали за ними, будували їм будки та стерилізували.

«До мене звернулася жінка. Вона працювала на Варшавському ринку. Позаминулого року там кішка привела кошенят. Ми так з нею познайомилися, зробили будку, вона тих кошенят годувала. Потім ми стерилізували тих котів», – розповіла журналістам лучанка Ніна Абрам.

Жінка каже, що це не сподобалося деяким людям, мовляв, тварини їм заважають.

«Є дуже багато (людей, – ред.), яким ці коти заважають. Ну просто з якоюсь ненавистю. Люди там дуже незадоволені їм все значить, бо коти заважають. Навіть при мені не давали годувати. Та жінка вже там не працює, але приходить годувати ще котів. Й от прийшла вона і їй кажуть, що вже її киці Багіри немає. Вчора прийшла і каже, що взагалі потравили котів», – бідкається пані Ніна.

Аби дізнатися, хто ж міг потруїти чотирилапих, журналісти звернулися до поліції. Однак у Головному управлінні Нацполіції у Волинській області повідомили, що до них інформації з цього приводу не надходило. Якщо люди напишуть заяву, цією справою займуться правоохоронці.

Нагадаємо: близько 200 волинян стали заручниками підприємця, що 15 років тому уклав з ними договори про оренду торгових точок терміном 49 років на «Новому ринку», що розташований на вулиці Європейській, 3 у селі Рованці Луцького району.

На фото котики, які мешкали на ринку