У Ковелі на території пасажирського вагонного депо було виявлено чоловіка з переломом черепа, який згодом помер у відділенні нейрохірургії Волинської обласної клінічної лікарні.

Про це пише  «Ковель media» з посиланням на ухвалу Ковельського міськрайонного суду від 12 вересня.

Відомо, що поліція відкрила кримінальне провадження №12024030550000793 від 17 червня 2024 року за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Слідчий за погодженням з процесуальним прокурором подав до суду клопотання з проханням надати дозвіл на тимчасовий доступ до інформації, яка охороняється законом та перебуває у володінні оператора мобільного зв’язку.Встановлено, що 28.06.2024 надійшло повідомлення про те, що у відділенні нейрохірургії ВОКЛ помер громадянин, якого 16.06.2024 на території пасажирського вагонного депо Ковель було виявлено з тілесними ушкодженнями у вигляді суб- та епідуральної гематоми справа, забою лобно-скроневої ділянки справа, перелому кісток склепіння черепа, САК тім’яної частки справа, дислокаційного синдрому та церебральної коми II, які останній отримав з необережності, – йдеться в ухвалі суду

Суддя Олексій Шишилін клопотання слідчого задовольнив частково.