Детективи ТУ БЕБ у Волинській області викрили жительок Ковельщини, які зберігали контрафактні тютюнові та алкогольні вироби. Вилучено 9 тисяч пачок сигарет і 260 літрів фальсифікату на суму близько 800 тисяч гривень.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці відомства.

Слідство встановило, що дві жительки Ковельщини придбали та зберігали з метою збуту незаконно виготовлені сигарети без марок акцизного податку та фальсифікований алкоголь.

Співробітники Бюро провели низку обшуків у будинках фігуранток та автомобілях, якими перевозили контрафакт. З незаконного обігу вилучено близько 9 тис. пачок сигарет без марок акцизного податку, понад 260 літрів спирту й лікеро-горілчаних виробів та автомобіль.

Орієнтовна вартість контрафактного товару становить близько 800 тис. грн.

Досудове розслідування за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, транспортування, зберігання з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів) триває.

Оперативний супровід здійснювали працівники Управління детективів із стратегічного захисту економіки. Процесуальне керівництво – прокурори Волинська обласна прокуратура.