Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області запланувала чергові ремонтні роботи на міжнародному автомобільному пункті пропуску через державний кордон «Ягодин–Дорогуськ». Цього разу ідеться про ремонт цементобетонного покриття, ремонт огородження та ремонт вантажного відділу.

Торги на відповідні роботи тривають на сайті prozorro.gov.ua, пишуть Волинські новини. 

Очікувана вартість поточного ремонту будинку вантажного відділу пропуску в селі Старовойтове на вулиці Прикордонників, 23 та ремонту огородження в межах МАПП «Ягодин» становить 2 531 628 гривень.

Як вказано в тендерній документації, роботи включатимуть заміну дверей, внутрішні оздоблювальні роботи, заміну радіаторів, електромонтажні роботи, монтаж виробничого стола, придбання і монтаж іншого устаткування, ремонт санітарних кімнат, ремонт парапету, облаштування перильного огородження, ремонт водостічної системи тощо.

Своєю чергою на ремонт цементобетонного покриття готові спрямувати 587 784 гривні.

Цей ремонт передбачатиме розбирання цементобетонних дорожніх покриттів та основ, монтаж металевого колесовідбійного огородження, влаштування вирівнювальних шарів, улаштування монолітного цементо-бетонного покриття, герметизацію штраби тощо.

Усі роботи мають завершити до 31 грудня 204 року.

Крім того, Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області оголосила тендер на заходи з утримання пункту пропуску через державний кордон «Ягодин–Дорогуськ» – на послуги з вивезення твердих побутових відходів. На це до кінця року готові спрямувати до 66,7 тисячі гривень.