На Волині розпочали реконструкцію міжнародного пункту пропуску Устилуг – Зосін на українсько-польському кордоні, яку планують завершити до кінця осені.

Про це повідомили у Службі відновлення та інфраструктури у Волинській області.

"Розпочали з відновлення шлагбаумів на в’їздах-виїздах із зон митного контролю, адже вони перебували у вкрай незадовільному стані. На сьогодні завершено монтаж чотирьох нових автоматичних шлагбаумів зі світлодіодним підсвічуванням. Окрім того, після завершення підготовчих робіт на території пункту пропуску розпочато ремонт системи водовідведення, ліквідацію деформацій дорожнього покриття, установлення бетонних бортових каменів", - йдеться у повідомленні.

Також планують встанови бар’єрне огородження і металеві стовпчики. Тим часом підрядник працює над ремонтом навісу – буде влаштовано нову покрівлю із водовідведенням та пофарбовано металеві ферми покрівлі.

У Службі додають зазначають, що рух транспорту на час робіт не припиняють, тож просять водіїв бути уважними

До слова, міжнародні пункти пропуску Устилуг – Зосін та Ягодин – Дорогуськ влітку минулого року перейшли від Державної митної служби України до сфери відповідальності Агентства відновлення і передані на баланс Служби відновлення у Волинській області.