Станом на 13 жовтня в роботі усі котельні, які надають послугу з постачання теплової енергії до об’єктів соціальної сфери у Луцьку, окрім однієї на вул. Ранковій, 20-а, забезпечені теплом.

Про це повідомляє ДКП «Луцьктепло».

Зокрема, послугою забезпечено всі лікарняні заклади, окрім двох.

У міській поліклініці №2 на просп. Відродження, 13 ДКП «Луцьктепло» готове опалювати приміщення, але послуга не надається у зв’язку із виконанням робіт із усунення несправності у роботі вузла комерційного обліку теплової енергії.

В амбулаторії сімейної медицини на вул. Корольова, 3 (мікрорайон «Версневе») послуга не надається у зв’язку з поривом на тепловій мережі котельні на вул. Ранковій, 20-а.

Також до кінця дня очікується підключення до послуги з постачання теплової енергії усіх дитячих садочків, окрім ДНЗ на вул. Корольова, 1, де тепла немає через порив, описаний вище.

На ранок 13 жовтня без можливості отримання теплової енергії у зв’язку з витоками на теплових мережах залишалося 3 школи. Впродовж дня аварійною бригадою було ліквідовано витік на вводі теплової мережі в ЗОШ №17 на вул. Щусєва, 7, а без опалення залишаються ЗОШ №16 на вул. Корольова, 7а та ЗОШ №22, що не отримує послугу через витік на мережі на просп. Відродження, 32.

Для ліквідації цих витоків для зайнятих при виконанні робіт працівників 15 і 16 жовтня організовано додаткові робочі дні.

Про хід виконання робіт буде повідомлено додатково.