Фрагменти деяких розмов у студії ГІТ, коли ведучою була Ярослава Савош. Кожне ім'я та прізвище виділене гіперпосиланням, що веде на повну версію розмови в нашому ютубі. 

ОЛЬГА ЛАЗАРЕНКО: "Якщо ваш вечір поглинутий домашніми клопотами й дороблянням того, що не встигли на місці праці – вигорання не за горами. Щось ми забуваємо робити в парі чи всією сім'єю, десь беремо зайве й завантажуємо думки тим, що ще не сталося. Ми знецінюємо якість часу й чомусь нехтуємо дрібничками, які допомагають подбати про себе. Перерва в півгодини. Кажемо, а що то є? Але вийти провітрити голову, трішки поворушитися, випити теплого чаю, послухати пісню, 30 хвилин насправді достатньо, щоб вдатися до маленьких ритуалів-запобіжників стресу. "

ЯРОСЛАВ ЖДАНОВИЧ: "Жодного рішення для молоді без молоді. Так ми вважамо в Тернопільському відділі молодіжної політики й це справді допомагає в роботі. Спершу з'ясувати запит цільової авдиторії, збагнути це і діяти вже відповідним чином.

ОЛЯ ПЕТРУК: "Він був емігрантом у другому поколінні та виростав у Квінзі, так що йти або в гангстери, або в священики – вибір, перед яким постав Скорсезе...". Про характер і фільмографію режисера, а особливо про фільм-лавреат «Золотої пальмової гілки» Каннського кінофестивалю 1976 року "Таксист" – у розмові з гостею. Коменти з ютуб-чату від наших глядачів:

  • Станіслав Кіріченко: "Таксист" – це найвеличніший фільм про буттєву нудьгу, а в головному героєві я не бачу поганця, він – амфора, яку наповнюєш сенсом;
  • Антон Удовенко: В українській реальності є великий потенціал до фільмів Скорсезе. 

СЕРГІЙ ШИШКО: "В останній період часу еволюція людського суспільства відбуватися з усе більшою і більшою швидкістю, і зараз одним із головних рушіїв є технології, зокрема цифрові та інформаційні, і вважати, що вони втратять цей вплив, а люди відмовляться від спілкування в соцмережах та месенджерах, – немає підстав."

ВІТАЛІЙ БОНДАР: "Ви знаєте, що з 23 вересня у нас жовта зона. Скажу, що луцькі школи, луцької громади, міста Луцька справилися. Щодо закладів дошкільної освіти, був один випадок у закладі номер 19, де були захворілі як і серед педагогічного складу, так і серед дітей, тому до 18 жовтня там карантин. Була і лишається вимога щодо 80% вакцинованих педагогічного і технічного персоналу, в Луцьку більшає кількість людей, які мають вже дві дози щеплення, є ті, хто зробив першу, ми подолали необхідну позначку, тому на сьогодні майже всі заклади освіти працюють в звичайному режимі. Дотримуємося методичних рекомендацій Міністерства освіти".

Додамо, що з 10 жовтня Волинь опинилася у помаранчевій зоні, й ми вже писали достовірні факти про варіант Дельта. З 11 жовтня факультет психології ВНУ імені Лесі Українки найближчі кілька днів перебуватиме на самоізоляції, тому що там підтвердили коронавірус у двох викладачів, котрі вже встигли контактували зі студентами. На самоізоляції також перебуває Інститут філології та журналістики.

До слова, ми довідалися в представників обох університетів про найактуальнішу статистику щодо вступної кампанії. Дізнайтеся і ви за лічені хвилини. ВНУ і ЛНТУ: кількість; халепи; спеціальності-фаворити.

ВАЛЕНТИН КОЗАК: "Зеленський не має рис для диктатора. Ви бачили, як ківа урочисто привітав путіна з днем народження на фоні українських прапорів? В нас, в Україні, коли відібрали Крим, коли триває війна... Ясно, що сталося б з ківою, якби Зеленський справді мав авторитарні замашки й мітив на диктатора. Українське суспільство часто вдається до агресивних висловлювань про масові розстріли, але це лише на словах. От коли радикалізація визріє ще, будуть сильніші передумови для потенційного диктатора, і в кращому разі ним стане український Августо Піночет".

БОГДАН ВОЄВОДА: "Питанням самовизначення етносу чи нації (гарантоване конвенцією ООН) часто маніпулюють геополітичні противники. Оголосити якусь групу терористів, повстанців, диверсантів пригніченою меншістю, придумати історичну спільність, якої не існувало, і з допомогою цього розколювати країну, вести бойові дії, виправдовуючи агресію". До речі, у нас є ТікТок, саме в цьому відео ви дізнаєтесь про легендарний трек ЗОМБІ та маловідомі відомості про ірландський рух. 

Давайтеся чути, якщо бажаєте на етер з Ярославою Савош. Віктор-Микола Гаврилюк був у Луцьку, впіймався і не пожалкував:)