У Луцьку відкрили урбан-парк «Молодіжний». Упродовж свята дітям та дорослим, які не приховували захоплення від нової локації для розваг та занять спортом, свої вміння демонстрували танцівники брейк-дансу та хіп-хопу. Також на святі провели майстер-класи з воркауту та паркуру.

Дитяча локація містить три зони: зона для діток до п’яти років, де створено ігровий будиночок, розвивальні панелі та карусель; зона для дітей від п’яти до чотирнадцяти років містить гойдалки, пісочницю, півкулі для балансування, пагорби та батути. Також на майданчику зосереджена зона для дітей з обмеженими фізичними можливостями, де вони зможуть отримати хороші емоції, пише ІА Волинські новини.

Ще однією локацією є зона для воркауту зі спортивним комплексом з рукоходами, перекладинами, навісом і лавкою для пресу.

Найекстремальніша – зона скейтпарку, який обладнаний доріжками та трамплінами, призначеними для їзди на трекових скейтбордах, роликах, самокатах та BMX-велосипедах.

Також дітей попередили, щоб вони мали захисний шолом та елементи захисту, аби розваги в урбан-парку були безпечними. Також вони не лише спостерігали за показовими виступами, а й самі розважалися на локаціях урбан-парку.