Голлівудський актор Алек Болдвін на зйомках фільму в Нью-Мексико вистрілив з реквізитного пістолета, який мав бути заряджений холостими патронами. Від пострілу померла операторка родом з України, а режисер дістав поранення.

Про це повідомили в Офісі шерифа, передає CNBC.

Інцидент стався на знімальному майданчику на ранчо Бонанза-Крік на південь від Санта-Фе. Там знімали художній фільм «Раст».

За даними поліції, актор вбив 42-річну Галину Гатчінс та поранив 48-річного Джоеля Совза. Операторку гелікоптером доставили до лікарні Університету Нью-Мексико, де вона і померла. Режисера доставили в медичний центр Крістуса Сент-Вінсента для лікування травм.

Зараз правоохоронці з’ясовують обставини стрілянини. Обвинувачення поки що нікому не висували. Deadline із посиланням на співрозмовника у департаменті шерифа Санта-Фе пише, що Болдвіна допитали слідчі, а потім відпустили.

До Мережі потрапили перші знімки, зроблені після трагедії. На них видно, що 68-річний актор плаче, розмовляючи по телефону. На іншому знімку, він стоїть, зігнувшись, емоційно дуже сильно переживаючи трагедію, мимовільним винуватцем якої він став.

Як зазначає DailyMail, офіс шерифа веде розслідування. Поки немає офіційної інформації, чи був пістолет заряджений справжніми кулями, чи постріл холостими патронами, що використовуються для кінозйомок, призвів до розриву ствола револьвера.