Як подати проєкт на Громадський бюджет озеленення Рівного? Луцьку не завадив би такий проєкт, але поки аналогічного в нас немає, пропонуємо дізнатися досвід сусідньої області й поміркувати, чи спрацював би такий алгоритм в умовах нашого міста. Відео нижче показує реальний стан справ за лічені хвилини. А ви вже оцінили нові сорти дерев?

Процедура така ж сама як подання проєктів на загальний громадський бюджет, кажуть у Рівненській міськраді:

🔸 Опис проєкту (назва, яку проблему вирішує, зацікавлені сторони та цільова аудиторія проєкту, що матиме громада в результаті реалізації).

🔸 Бюджет - розрахувати вартість матеріалів, послуг для втілення проєкту (у звичайному eхеl).

🔸 Візуалізація - показати картинку або приклади фото як може це виглядати.

🔸 Лист на підтримку проєкту з 15 підписами від рівнян, які підтримують ідею.

🌳 Завантажити “Форму подачі проєкту” й в готовому вигляді відправити до 31 жовтня 2021 року на електронну адресу [email protected].

До речі, Громадське Інтерактивне Телебачення веде телерадіомовлення в Луцьку, зокрема, слухати нас можна на хвилі 100,1 FM, що є результатом співпраці ГІТ і Радіо-1, але ще ми є у всемережжі: онлайн-трансляції залишаються доступними до перегляду та розповсюдження в YouTube, Facebook. Саме тому авдиторія ГІТ не обмежена територіяльно, серед наших гостей є представники діяспори й мандрівники, більше в рубриці НАШІ ЗАКОРДОНОМ. У відео нижче можете дізнатися більше про "життя із мамою в австралійській машині".