На Волині відновлюють дорожнє покриття на 10-кілометрова ділянка між селами Селець та Маркостав, що у Володимир-Волинському районі.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг області.

Йдеться про найдовшу ділянку дороги державного значення, а саме: автошлях Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин.

Наразі дорожники влаштовують вирівнюючий шар нового дорожнього покриття, поверх якого вздовж трьох кілометрів уже завершили фінішне асфальтування. Також працівники підрядної фірми уже виконали фрезерування зруйнованого асфальту та посилили основу щебенево-піщаною сумішшю, обробленою цементом.

Згодом на 10-кілометровій ділянці дорожники нанесуть розмітку, встановлять нові дорожні знаки, бар’єрне огородження, сигнальні стовпчики, облаштують узбіччя та посадкові майданчики.

Загалом ремонтні роботи на трасі Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин виконуються вздовж 21 кілометра, зокрема у місті Володимир-Волинський, між населеними пунктами Положеве та Любомль, у селах Піща та Положеве.

У Службі автомобільних доріг області зазначили, що до кінця цього року планують капітально відремонтувати понад 195 кілометрів автодоріг державного значення.