У 12 турі чемпіонату України з футболу в першій лізі луцька «Волинь» на виїзді зустрічалася із криворізьким «Кривбасом». Перемогу святкували господарі – 2:1.

Матч відбувся у середу, 6 жовтня, у Кривому Розі на стадіоні «Гірник». 

Господарі з перших хвилин пішли вперед. Відбивши наступ, волиняни створили кілька небезпечних моментів. Під час подачі кутового ворота «Кривбаса» врятувала стійка. А на 22-й хвилині гравець криворіжців зіграв у своєму штрафному майданчику ліктем. Троє «хрестоносців» у цей момент проривалися до воріт, тож була реальна загроза. Проте свисток арбітра промовчав.

Після цього господарі поля перехопили ініціативу, і вже на 25-й хвилині внаслідок помилки Неділька, який відбив м’яча прямо в ноги Щедрому, рахунок став 1:0 на користь «Кривбаса».

Другий гол волиняни пропустили теж за курйозних обставин. На 45-й хвилині Цюпа переривав пас на Вагнера, м’яч полетів у напрямку воріт «Волині». Дебелко був першим на ньому, випередивши Неділька і переадресувавши круглого Вагнеру. Той забивав уже в порожні ворота – 2:0.

Волиняни не змирилися з таким ходом подій і в другому таймі намагалися комбінувати. На 61-й хвилині Климець потужно пробив в дальній кут, голкіпер м’яча потягнув, але його добив Кобзар – 2:1.

На 75-й хвилині під час чергової атаки «Волині» Кучеренко мав нагоду зрівняти рахунок. Але після його красивого удару м’яч пролетів над правою «дев’яткою».

На 87-й хвилині Цюпа гарно прострілив, м’яч відскакував від газону перед воротарем, але Квасов до нього не дотягнувся.

Час збігав, а з ним – втрачалися надії волинян зачепитися бодай за очко. І в додані 3 хвилини гості нічого путнього не створили.

2:1 – перемога «Кривбасу».