На проспекті Волі з балконів п'ятиповерхівки осипається штукатурка. 6 жовтня один з уламків впав перед чоловіком, який проходив проспектом.

Фотопідтвердження у фейсбук опублікував лучанин Костянтин Мартинов.

Рухаючись тротуаром голову здіймали колись до гори? Та ні, я знаю. Сам такий ))) Під ноги дивимось, по сторонах зиримо. А от практика показує, що даремно! Прилетіло сьогодні майже під ноги такий собі шмат чукатурки, грамів на 150 (не вдалося зафільмувати усі уламки - розлетілися в радіусі метрів 5-6). Звук падіння був приголомшливий, певно таки з останнього поверху чкурнуло. Якщо не помиляюсь, враховуючи висоту поверхів той уламок рухався орієнтовно зі швидкістю 15 м/с, приблизно 54 км/год. Ну і прилітає вам таке щастя вагою 150 гр. і швидкістю 54 км/год... Нда, не приємненько... 

Чоловік не полінувався, пройшовся і глянув стан балконів на усіх «сталінках».

«Жах! Особливо надихнув балкон над вуличними столиками піцерії. Це такий собі кавалок, більше кілограма, який ледве тримається на другому поверсі. Отже, рухаючись проспектом Волі не забувайте дивитись вгору, а краще триматися якомога далі від отих «сталінок», та не сідайте на літні майданчики під будівлями, якщо там немає зверху хоча б тенту», – зазначає чоловік.