У Володимирі вчетверте за рік затопило приміщення в якому займаються патріотичним вихованням молоді.

Про це голова громадської організації «Військово-патріотичний центр «3-ій полк» Руслан Бормовий написав у фейсбук.

Ну от і припливли, в прямому сенсі цього слова. Приміщення де мав бути молодіжний простір ВЕРШИНА – знову затопило (вже у 4-те в цьому році... А рік, ще не закінчився. Всі ремонтні роботи поставлено на «паузу». Хоч зробили вже освітлення, поміняли розетки і вимикачі, пошпаклювали стіни, частину стін поґрунтували та приготували до фарбування і т.д. Я не знаю як можна вчити дітей, давати їм якісь корисні знання, займатись спортом, розвивати фізичні можливості – в приміщенні яке раз в 2-3 місяці топить. Як взагалі можна там щось робити…, – йдеться у дописі.

Руслан Бормовий просить допомогти із адекватним приміщенням для ГО «Zелений маяк», яке постійно займається розвитком дітей міста із жовтня 2014 року.

Ми дали понад 60 майбутніх офіцерів, які вчаться у військово-спортивних ліцеях та ВУЗах. Від нас в ЗСУ служить 5-ть контрактників, яких ми навчали. Ми даємо знання з першої домедичної допомоги! Організовуємо командні кібер-турніри для дітей, дитячі табори, змагання серед шкіл і т.д. і т.п.

Наразі проєкт молодіжного простору «ВЕРШИНА» у Володимирі – «заморожується» і шукається нове приміщення. Руслан Бормовий просить сприяння можновладців міста. Каже, що минулій владі на них було «все рівно», хочеться вірити, що новій це не так.