19 вересня Володимирська громада попрощалася з полеглим захисником з села Ласків, 26-річним старшим солдатом Владиславом Троцюком.

Скорботний кортеж із труною, що була вкрита синьо-жовтим стягом, та з весільним короваєм, якого так і не встиг не скуштувати за життя полеглий Герой, мешканці зустрічали навколішки біля храму Віри, Надії, Любові та матері їх Софії.

Провести в останню земну дорогу Владислава Троцюка прийшли його рідні, близькі, друзі, побратими, представники місцевої влади та небайдужі жителі.

Співчуття родині від імені усієї громади висловив секретар міської ради Іван Юхимюк:

«Важко підібрати слова, які б хоч трохи втішили вас у цьому горі, адже ви втратили найдорожчу людину – сина, брата, онука, племінника… Душа Владислава поповнила лави Небесного Легіону, аби захищати нас із небес. Дякуємо йому за жертовність заради України та подвиг, який вічно пам’ятатимемо та шануватимемо».

З перших днів повномасштабного вторгнення Владислав Ткачук, не задумуючись, став на захист Батьківщини, рідного дому та своєї сім’ї. Мав уже на той час за плечима кількарічний досвід служби у зоні проведення АТО.

З 12 травня 2024 року старший солдат вважався зниклим безвісти на Куп’янщині та нещодавно його загибель підтвердилась за результатами ДНК-експертизи. 17 вересня йому мало виповнитись 27 років.

Поховали полеглого Героя з усіма військовими почестями на кладовищі у рідному селі Ласків.